Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز امروز در خبری اختصاصی نوشت که وزارت بازرگانی آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت جدید مشغول تحقیق در مورد امکان انتقال اطلاعات حساس نظامی از طریق تجهیزات ساخت شرکت هوآوی به چین است.

به گزارش ایران آنلاین، رویترز امروز به نقل از منابع آگاه نوشت که دولت بایدن از بیم آنکه دکل های مخابراتی این کشور مجهز به تجهیزاتی باشند که قادر به انتقال اطلاعات حساس از پایگاه های نظامی و سیلوهای موشکی این کشور به چین باشند، در حال تحقیق از شرکت مخابراتی هوآوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت که مسئولان آمریکایی بیم از آن دارند که تجهیزات مخابراتی ساخت هوآوی اطلاعات حساس در مورد تمرین های نظامی و وضعیت آمادگی پایگاه ها و نفرات مستقر در آنها را از به چین منتقل کنند.

به نوشته این خبرگزاری، این تحقیقات اندکی پس از آغاز ریاست جمهوری جو بایدن، به وسیله وزارت بازرگانی و بر مبنای فرمان اجرایی سال ۲۰۱۹ دونالد ترامپ انجام می شود که این وزارتخانه را از اختیار تحقیقات برخوردار ساخته است.

رویترز بر اساس اطلاعات مندرج در سندی ۱۰ صفحه ای نوشت که وزارت بازرگانی در آوریل ۲۰۲۱ (بهار ۱۴۰۰) مسئولان هوآوی را احضار کرد تا در مورد خط مشی این شرکت در مورد به اشتراک گذاشتن اطلاعاتی همچون پیامک ها و داده های مکانی جمع آوری شده به وسیله تجهیزات این شرکت با طرف های خارجی اطلاعاتی کسب کند.

رویترز به نقل از هشت مقام فعلی و پیشین دولت آمریکا نوشت که تحقیقات از هوآوی نشاندهنده نگرانی های امنیتی از شرکتی است که پیشتر نیز هدف محدودیت های دولت آمریکا قرار گرفته بود.

در صورتیکه وزارت بازرگانی تشخیص دهد که هوآوی تهدیدی علیه امنیت ملی آمریکا به شمار می رود، می تواند فراتر از محدودیت های اعمال شده به وسیله کمیسیون فدرال مخابرات اقدام نموده و با توسل به اختیارات فراوانی که فرمان اجرایی سال ۲۰۱۹ ترامپ در اختیار آن قرار داده، تمامی مراودات آمریکا با هوآوی را ممنوع ساخته و از شرکت های مخابراتی آمریکایی ای که کماکان از تجهیزات ساخت هوآوی بهره برداری می کنند بخواهد تا سریعاً آنها را تعویض کرده یا با جریمه نقئدی یا سایر مجازات ها مواجه شوند.

انتهای پیام/

 

 

 

 



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • کشف تجهیزات استراق سمع در سالن جلسه هیات دولت لهستان
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • رشید:۲۴۰جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • اسرائیل جرأت نشان دادن خسارت‌های عملیات ایران را نداشت