Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی روز شنبه در نشست راهبردی و سیاست‌گذاری بنیاد بین‌المللی غدیر خراسان جنوبی که با حضور استاندار برگزار شد، افزود: مساله غدیر به عنوان اهم اسلام‌شناسی، مربوط به یک مذهب خاص نیست و اسناد آن آیات قرآن و احادیث پیغمبر اکرم (ص) است.

وی اظهار داشت: هر پژوهشگری یا هر انسانی که پیرو هر دین و مسلکی است می‌داند که اسناد و مستندات غدیر آیات قرآن و احادیث پیامبر اسلام(ص) است، بیان نیز بر اساس برهان است و همه آزادند که مستند حرف بزنند و حرف‌های خود را بگویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بیرجند تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی و دستورالعملی که برای اجرای برنامه‌های عید غدیر با همکاری دستگاه‌های اجرایی پیش‌بینی شده است، کارهای خوبی که قرار است انجام شود متناسب با میزان معرفت خود به خود بروز پیدا می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید روی مساله معرفت خیلی کار شود ادامه داد: وقتی به فردی ارزش یک شی شناخته شود، دقت بر حفظ و نگهداری فرد از آن نیز بیشتر می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی تصریح کرد: باید زحمات امثال کسانی مانند علامه امینی که کتاب الغدیر را نوشت نشر داده شود، همچون علامه امینی افراد زیادی هستند لذا باید در حوزه و دانشگاه همفکری شود تا کسانی که در رسانه فعالیت می‌کنند از نظر محتوایی غنی شوند.

وی بیان کرد: غنای مطالب از نظر استنادات عزم کافی به فرد تبلیغ کننده می‌دهد و قطعا سخنانی که می‌گوید از دل بر می‌آید و بر دل می‌نشیند، اما این نصف موضوع را جلو برده، برای ادامه کار باید عمل، رفتار، اخلاق علوی، در کار، سخن و ادب احیا شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: برادران و خواهران باید در هر پست و جایگاهی قرار دارند بیش از هر چیز شیوه‌های رفتاری مکتب علی(ع) را مد نظر قرار دهند.

وی تصریح کرد: دستورالعمل‌هایی که در انجام مراسم در جای خودش درست است، در یک حدی می‌تواند موثر باشد که در موازنه با مسائل عقیدتی و رفتاری خود یک توازن درست داشته باشد، اگر نامیزان باشد اثر معکوس دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی عنوان کرد: دشمن در بیش از ۴۰ سال برای اینکه همه فرصت‌های انقلاب اسلامی را بسوزاند از همه گزینه‌های خود استفاده کرده و در خیلی از جاها موفق بوده و فرصت‌ها را سوزانده است.

وی یادآور شد: در گام دوم انقلاب اسلامی بنا است که فرصت اجرایی و عملی انقلاب اسلامی و نزدیک شدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی پیدا کنیم.

وی گفت: مردم همواره تشنه آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده و هستند و مطالبه آنها نیز همین است.

امام جمعه بیرجند افزود: موانعی که در سطح منطقه یا بین‌الملل ایجاد شده به حدی بوده که برخی از چهره‌های جهانی اگر هرکدام از این دسیسه‌هایی که بر جمهوری اسلامی گذشت بر یک کشور وارد می‌شد آن کشور ساقط می‌شد، اما ببینید که ایران اسلامی چقدر قوی است اما باید بدانیم که موانع در حال ضعیف شدن هستند.

وی بیان کرد: حسرت آمریکایی‌ها امروز این است که بعد از خرج کردن هشت تریلیون دلار، امروز باید نه تنها از منطقه بلکه از صحنه جهانی جمع کند برود.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی اظهار داشت: گام دوم انقلاب اسلامی برای این نوشته شده که دولت اسلامی به جامعه اسلامی سپس به تمدن اسلامی وارد شویم، نتیجه‌گیری از حرکت غدیر این است که به آرمان‌های غدیر که آرمان‌های همه انبیا است برسیم است چراکه آرمان‌های انقلاب اسلامی ما، آرمان‌های غدیر است.

دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر خراسان جنوبی هم گفت: در مجموع امسال بنیاد بین‌المللی غدیر ۱۳۱ برنامه در سطح کشور و ۳۱ برنامه برای اجرا در خارج کشور مصوب کرده است.

حاجی‌زاده افزود: نقش اصلی بنیاد بین‌المللی غدیر به ترتیب سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، پیگیری، ایجاد زمینه و انگیزه میان اقشار مختلف جامعه است لذا این بنیاد ضمن تمهید مقدمات در حوزه‌های مختلف، اجرای برنامه‌های پژوهشی را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی برای جذب نسل جوان و گسترش غدیر، تاکید بر اجرای برنامه‌های علمی و پژوهشی، تلاش برای تقویت وحدت مسلمین از طریق تبیین غدیر از جمله اهداف این بنیاد است.

دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر خراسان جنوبی اظهار داشت: تمرکز برنامه‌های غدیر در دو مقطع از سال یعنی برنامه‌های دهه امامت و ولایت با هدف تبیین، فلسفه و پیام غدیر و ایام ماه رجب با هدف تبیین شخصیت و فضایل مولای علی (ع) است.

وی عنوان کرد: بنیاد بین المللی غدیر طرح یکشنبه‌های علوی را طراحی کرده است که در این روز زیارت امیرالمومنین(ع) خوانده می‌شود و این طرح در استان اجرا خواهد شد.

در این نشست حکم قائم‌ مقامی بنیاد بین‌المللی غدیر استان به استاندار خراسان جنوبی اعطا شد.

برچسب‌ها بیرجند انقلاب اسلامی ایران بنیاد بین المللی غدیر خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند انقلاب اسلامی ایران بنیاد بین المللی غدیر بیرجند انقلاب اسلامی ایران بنیاد بین المللی غدیر خراسان جنوبی حجت الاسلام و المسلمین انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مراسم شصت و دومین سال جایزه البرز ویژه نخبگان و تجلیل از برگزیدگان علمی کشور (دانشمندان، فناوران، طلاب و دانشجویان) که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: اثربخش بودن در اداره و در حل مسائل کشور مهمترین رسالتی است که نخبگان در شرایط کنونی برعهده دارند و این امر موضوعی خطیر است که بارها تکرار شده و بحث پیرامون آن بسیار است.

وی در ادامه نخبه‌پروری را از دیگر رسالت‌های مهم نخبگان بر شمرد و گفت: نخبه پروری همواره از جمله وظایف نخبگان بوده، و این مسئله نیز مطالبه‌ای است جدی که نخبگان و اساتید دانشگاه و حوزه شاگرد پرور باشند و همتاپروری کنند که این مهم به مدد اخلاق و صفات حسنه‌ای که که متصف به آن هستند اتفاق می‌افتد.

ضرورت تمدن‌سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب

قائم بنیاد ملی نخبگان سپس با بیان ضرورت تمدن سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: به گفته رهبر انقلاب رسالت نخبگان عبور از شیب تندی است که در پیش دارند و باید از امکان خواستن و توانستن فرصت کنونی بهترین بهره را برد. اثرگذاری نخبگان در تمدن سازی بسیار مهم است و نخبگان باید در عرصه‌های داخلی و خارجی نقش خود را ایفا کنند.

سیدافقهی با اشاره به اعتراضات صورت گرفته در دانشگاه‌های مطرح دنیا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نقش نخبگان در چنین شرایطی استفاده از بستر ارتباطی به وجود آمده و گفت‌وگو و روشنگری در جوامع است، اینکه هر یک به سهم خود پیام انقلاب و تمدن اسلامی را به گوش جهان و به ویژه نقاطی که تحت سیطره رسانه‌های پرقدرت و امپراتوری رسانه غربی است برسانیم، امروز فرصتی بی بدیل است و انتظار می‌رود نخبگان در این مقطع نقش خود را به درستی ایفا کنند.

نخبگان نقش خود در جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کنند

وی به شرایط اقتصادی حاکم بر کشورهای توسعه یافته اشاره و بیان کرد: کشورهای توسعه یافته با بدهی‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، انحطاط اخلاقی و سقوط بنیان خانواده، حرف از اداره جهان می‌زنند و این در حالی است که حادثه غزه سبک فکر لیبرال دموکراسی حاکم بر این کشورها را به چالش کشید، فرصتی برای ما و ارائه مدل مردم سالاری دینی، مدلی که انقلاب اسلامی ۴۵ سال برای به ثمر رساندن آن تلاش کرده و اکنون علی رغم تلاش این کشورها، پرچم توحید و لا اله الا الله بلند شده است. از این رو امروز نخبه تراز کسی است که نقش خود را در این جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کند.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت عبور از تقسیم‌بندی‌های حزبی و جناحی گفت: انقلاب اسلامی، پیشرفت، فناوری و اقتصاد را ابزاری برای رساندن انسان به کرامت خود می‌داند و این تفاوت انقلاب اسلامی با تمدن غرب است. آن چیزی که خط رهبری و امام است خط انقلاب اسلامی است که اکنون پیام خود را صادر کرده است. کسانی که امروز در منطقه می‌جنگند، پیام انقلاب را درک کرده‌اند و برای صدور پیام و آرمان آنکه کرامت انسانی است، پا به عرصه گذاشته‌اند.

گفتاورد ملی نخبگان؛ بستری برای تفاهم اجتماعی و رشد عمومی

وی در ادامه از اجرای برنامه گفتاورد ملی نخبگان در بنیاد ملی نخبگان و ایجاد ظرفیت برای نقش آفرینی نخبگان در حل مسائل اساسی کشور خبر داد و گفت: گفتاورد ملی نخبگان بستری برای شنیده شدن و تقویت ایده‌های نخبگانی فراهم می‌کند، تا هم بتوان مدیریت کشور را دانش بنیان کرد و هم با اطلاع رسانی مناسب، بستر تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را ایجاد کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه تمام حوزه‌های نیاز کلان کشور از جمله حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و… را که ورود به آن وظیفه نخبگان است مد نظر قرار داده است، گفت: در بنیاد ملی نخبگان از همه ایده‌ها و نقطه نظرات نخبگان در راستای گره گشایی از رفع مسائل کشور استقبال می‌کنیم و تمام برنامه‌ها در همین راستا طراحی و برنامه ریزی می‌شود.

حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان جایزه البرز

وی ضمن تاکید بر اعتبار و قدمت جایزه البرز نیز گفت: بنیاد به عنوان نهادی حاکمیتی خود را موظف به حمایت از همه اقدامات معتبری می‌داند که در راستای تکریم و حمایت از نخبگان صورت می‌گیرد، از این رو برگزیدگان این رویداد به عنوان مخاطبان سطح یک بنیاد شناخته شده و حمایت می‌شوند.

سیدافقهی در پایان ابراز امیدواری کرد، جریان نخبگانی و توجهی که روز به روز در جامعه ما به نخبگان صورت می‌گیرد، اثرات و برکات خود را به نفع کشورمان ایجاد کند.

کد خبر 6099401

دیگر خبرها

  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی رضوی به خود می‌گیرد
  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی ضوی به خود می‌گیرد
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • جلسه تبیین برنامه های دهه امامت و ولایت برگزار شد
  • برنامه‌های دهه امامت و ولایت تبیین شد
  • ۱۰ هزار قطعه زمین در اختیار متقاضیان نهضت ملی مسکن قرار می‌گیرد
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • بیش از ۱۰۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در البرز اجرا می‌شود
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد