Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی متشکل از ۱۰ کشور از سازمان جهانی کار خواستند اتهامات مطرح شده در مورد سوءاستفاده کاری از اقلیت مسلمان سین‌کیانگ را حقیقت یابی و بررسی کند.

به گزارش روز جمعه ایران اکونومیست، سه منبع با شرط اعلام نشدن نامشان به خبرگزاری رویترز گفتند که درخواست این تحقیق قرار بوده دیروز (پنجشنبه ۲ ژوئن) به سازمان جهانی کار ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب، یک کمیته تخصصی سازمان ملل، شیوه‌های کار را در منطقه سین‌کیانگ با اکثریت مسلمان را از منظر میزان هماهنگی آن با هنجارهای کاری بین المللی بررسی و اعلام نظر خواهد کرد.

در ماه فوریه (بهمن/ اسفند) این سازمان گزارش هایی از رفتار تبعیض آمیز کاری با مسلمانان در این منطقه دریافت کرده است.

نشست کمیته تخصصی سازمان ملل قرار است در هفته آینده و پس از پایان دیدار کمیسر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل از چین برگزار شود.

در جریان سفری که برای نخستین بار پس از ۱۷ سال، صورت گرفت، «میشل باشله» به چین رفت و با «شی جین پینگ» دیدار و گفت‌گو کرد.

بسیاری از گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر و برخی از کشورهای عضو سازمان ملل نگران این هستند که باشله امکان دسترسی کامل به سین‌کیانگ را نیابد.

در صورتی که سازمان جهانی کار تحقیق و تفحص در مورد وضعیت کار در سین‌کیانگ بپذیرد، انتظار می‌رود یک مأموریت به اصطلاح سه جانبه برای روشن شدن این مساله تعریف شود که آیا که اویغورها، جامعه مسلمان سین‌کیانگ، به‌طور غیرقانونی بازداشت شده، مورد سوء استفاده قرار گرفته‌ و مجبور به کار اجباری شده اند یا خیر. اتهاماتی که پکن آن را رد می‌کند.

چین در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت) دو کنوانسیون سازمان جهانی کار را در مورد کار اجباری تصویب کرد، اما هنوز تمام اسناد در مورد لازم الاجرا شدن آنها را ارائه نکرده است.

بر پایه این گزارش، جدای از ماموریت سه جانبه، سازمان جهانی کار می‌تواند کمیسیون تحقیق را به چین اعزام کند.

چین از سال ۱۹۱۹ میلادی به عضویت سازمان جهانی کار درآمده و بخش مهمی از کنوانسیون‌های آن را تصویب کرده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان ملل متحد ، خبرگزاری رویترز ، چین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان ملل متحد خبرگزاری رویترز چین سازمان جهانی کار سازمان ملل سین کیانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان

حنان حسن بلخی، رئیس منطقه‌ مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی در دیدار با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه طالبان گفت: عربستان، قطر و امارات متحده عربی هر یک ۳ میلیون دلار و یک بنیاد خیریه جهانی نیز ۱۵ میلیون دلار به توسعه بخش صحت در افغانستان کمک کرده اند.

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی روی طرحی کار می‌کند تا زمینه گفتگو در بخش صحت بین حکومت‌های افغانستان و پاکستان فراهم شود.

در این دیدار وزیر خارجه طالبان نیز اطمینان داد که هیأت حاکمه افغانستان تلاش می‌کند تا امنیت را برای تمامی گروه‌های صحی به شمول تیم های مبارزه با پولیو تأمین کند.

این در حالیست که عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • رفح را ترک نمی کنیم/ اینجا سوخت فقط برای ۳ روز دیگر وجود دارد
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • سازمان‌جهانی غذا: ذخیره غذا در غزه تنها پاسخگوی چهار روز است
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • رئیسی: از سوءاستفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند