Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام کرمی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه به ارائه گزارشی از عملکرد شعب مختلف دادسرای عمومی و انقلاب استان در سال ۱۳۹۹ پرداخت و گفت : باوجود افزایش ۲۵ درصدی ورودی پرونده به شعب دادسرا به علت شرایط اجتماعی و اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه دشمنان و شیوع بیماری کرونا، با پیگیری و نظارت‌های لازم، خوشبختانه آمار پرونده‌های مانده در شعب دادسرای کرمانشاه کاهش چشمگیری داشته و آمار پرونده‌های مختومه نیز بیشتر از پرونده‌های ورودی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در پارسال، ۴۸ هزار و ۳۹۵ پرونده به شعب تحقیق (دادیاری، دادستانی و بازپرسی) استان وارد شد، گفت : این درحالی است که حدود هشت هزار و ۷۰۶ پرونده نیز موجودی از قبل داشتیم و تعداد پرونده‌های ورودی به این شعب هم به نسبت سال قبل آن افزایشی ۲۵ درصدی داشت.

او مجموع تعداد پرونده‌های مانده در این شعب را پارسال هفت هزار و ۹۷ پرونده اعلام کرد که حاکی از کاهش ۱۸ درصدی این تعداد نسبت به مشابه ماقبل آن است.

 او افزود: عملکرد شعب تحقیق دادسرای کرمانشاه در این مدت بیش از ۲۱۰ درصد رشد داشته است.

مختومه شدن نزدیک به ۱۸هزار پرونده کیفری

کرمی به تشریح عملکرد شعب اجرای احکام کیفری دادسرای استان هم پرداخت و گفت: پارسال ۱۰ هزار و ۴۷۱ پرونده در شعب اجرای احکام کیفری موجودی داشتیم و ۱۶ هزار و ۲۳۰ پرونده هم به این شعب وارد شد.

او تعداد پرونده‌های مختومه در این شعب را ۱۷ هزار و ۹۱۸ پرونده اعلام کرد که نسبت به مشابه قبل آن افزایش داشته است.

دادستان کرمانشاه تعداد پرونده‌های مانده این شعب را با کاهش ۱۶ درصدی نسبت به پارسال هشت هزار و ۷۸۳ فقره عنوان کرد و گفت: مجموعا در شعب اجرای احکام کیفری دادسرا بیش از ۷۵۰ درصد افزایش عملکرد مثبت داشته ایم.

او ادامه داد: در بخش شعب شورای حل اختلاف در دادسرا هم سال ۱۳۹۹ جمعا ۶هزار و ۳۵۹ فقره پرونده ورودی داشتیم و تعداد ۷۵۸ پرونده نیز از قبل مانده بود.

کرمی افزود: از این پرونده‌ها تعداد ۶هزار و ۹۳۷ فقره مختومه شد و جمعا ۱۹۱ پرونده دیگر هم باقی ماند.

کاهش پرونده‌های مسن در استان

مدعی العموم استان کرمانشاه گفت: عملکرد بخش شعب شورای حل اختلاف هم پارسال رشدی ۱۹۰ درصدی داشته است.

او در راستای دستورالعمل ریاست قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی سریع به پرونده‌های مسن، در خصوص مقایسه تعداد پرونده‌های مسن یعنی ورود پرونده تا قبل از اول مهرماه سال ۱۳۹۸ در شعب تحقیق، ادامه داد: تعداد پرونده‌های مسن در شعب تحقیق در پایان سال ۱۳۹۸ تعداد ۲هزار و ۳۶۷ فقره بوده که با کاهش چشمگیری به ۲۲۰ فقره در پایان سال ۱۳۹۹ رسیده است.

او در خصوص مقایسه تعداد پرونده‌های مسن در سال ۱۳۹۸ با سال ۱۳۹۹ در شعب اجرای احکام کیفری افزود: تعداد پرونده‌های مسن در شعب اجرای احکام کیفری در پایان سال ۱۳۹۸ تعداد ۶هزار و ۶۳۹ فقره بوده که با کاهش قابل توجهی به سه هزار و ۲۵۴ فقره در پایان سال ۱۳۹۹ رسیده است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه دادستان عمومی پرونده قضایی پرونده تخلف شعب اجرای احکام کیفری تعداد پرونده های مسن پرونده های مسن پایان سال عملکرد شعب شعب تحقیق سال ۱۳۹۹ سال ۱۳۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، ضمن تاکید بر پویایی ارسال پرونده از طرف شرکت‌ها به اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، گفت: در راستای تحقق شعار سال با همت کارشناسان و رؤسای ادارات ثبت فرآورده‌های تحت نظارت، تمام پرونده‌های PMF باقیمانده از سال ۱۴۰۲ که نقص مستندات نداشته اند، بررسی و اعلام نتیجه شده اند و از تاریخ ۱۵/‏۰۲/‏۱۴۰۳‬ پرونده‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ در دست اقدام و بررسی قرار گرفته اند.

وی افزود: مواردی که نیاز به اصلاح داشته اند نیز به کارتابل مسئولین فنی شرکت‌ها عودت شده و پس از رفع نقص فوراً به مرحله بعد بررسی ارجاع خواهند شد. از ابتدای اسفند سال گذشته تعداد ۷۹۰ پرونده جهت اخذ رأی به کمیسیون قانونی تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) ارسال و نتایج آن در تارنمای سازمان بارگذاری شده و صدور کد ثبت / پروانه‌های آنها انجام و به اتمام رسیده و تعداد ۳۳۳ کد ثبت (IRC) نیز برای مواد اولیه مورد استفاده در تولید فرآورده‌های نهایی تحت نظارت صادر شده است.

محمدی گفت: میانگین تعداد پرونده بررسی شده ۱۴۴ فقره در ماه بوده که در حال حاضر به ۴۳۷ فقره افزایش یافته است و حاکی از تلاش شبانه روزی همکارانمان در اداره کل مربوطه بوده است.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، از هیچ اقدامی دریغ نخواهیم کرد. امید است با ادامه این روند نقش به سزایی در رونق هرچه بیشتر تولید و جهش انقلابی آن ایفا نمائیم.

کد خبر 6099969 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تولید ۲۰۰ مستند از برنامه‌های بسیج و سپاه
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • معرفی پرکاربردترین انواع پمپ هیدرولیک در صنایع
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌